E-infotori

KV Kevätpäivät » E-infotori

Korkeakoulujen kansainvälisten asioiden kevätpäivien ohessa pidetty kaksipäiväinen infotori uudistuu tunnin mittaiseksi e-infotoriksi. E-infotorilla korkeakoulut, verkostot ja muut toimijat voivat esitellä toimintaansa ja samalla verkostoitua. Esitykset pidetään sähköisessä muodossa omalta laitteelta. E-infotorin aikana ei kevätpäivillä ole muuta rinnakkaista ohjelmaa.

E-infotorin ajankohta on ke 6.5. klo 14.30-15.30, paikka hotelli Scandic Park.

Millainen on e-infotorin esitys?

E-infotorille voi esitellä toimintaa, hanketta, käytäntöä tai vastaavaa, joka on korkeakoulujen kansainvälistymisen näkökulmasta kiinnostavaa. Erityisesti toivomme esityksiä pääteemaan Pohjoismaihin ja pohjoismaiseen yhteistyöhön, mutta myös muut teemat ovat tervetulleita. E-infotorille osallistuva valmistaa aiheestaan lyhyen ja selkeän esittelyn (esim. ppt, verkkosivut), tuo sen omalla koneellaan/tabletillaan tapahtumapaikalle ja valmistautuu esittelemään sitä kiinnostuneille.

Mitä järjestäjät tarjoavat?

Järjestäjän toimesta tarjoamme esityksellesi tilan, seisomapöydän, nettiyhteyden, mahdollisuuden ladata koneesi, kuvauksen esityksestä ohjelmaan sekä runsaasti kansainvälistymisestä kiinnostunutta yleisöä.

Miten e-infotorille voi ilmoittautua?

E-infotorille ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä toimitetaan esityksen otsikko, lyhyt kuvaus sekä vastuuhenkilö ohjelmaa varten. E-infotorille ilmoittautuminen päättyy jo 15.4.2015! E-infotorille mahtuu rajallinen määrä esityksiä. Järjestäjät ottavat yhteyttä ehdotuksen jättäneisiin ja ilmoittavat hyväksymisestä.

Mitä e-infotorille osallistuminen maksaa?

Mikäli osallistut muuten kv kevätpäiville, pääset mukaan kevätpäivien osallistumismaksulla. Pelkästään e-infotorille tuleville osallistuminen maksaa 100€.